ASPİLSAN ENERJİ KARİYER GÜNÜ

Değerli Öğrencilerimiz,

İYTE Kariyer Ofisi ile Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı iştiraki Aspilsan Enerji A.Ş iş birliği ile düzenlenen “ASPİLSAN ENERJİ KARİYER GÜNÜ” ‘ne tüm öğrencilerimiz davetlidir. Aspilsan Enerji A.Ş’de Ar-Ge mühendisi olarak çalışan ve İYTE Makine Mühendisliği Bölümü 2019 doktora programı mezunumuz Dr. Can Sındıraç’ın da konuşmacı olacağı programda, firma tanıtımı, teknik sunum ve insan kaynakları bilgilendirmesi yer alacak olup ilgili yetkililerce iş/staj mülakatları gerçekleştirilecektir.

Etkinlik 11 Mart 2022 Cuma günü saat 13:00‘da İYTE Gösteri Merkezi’nde başlayacak olup ilgili tüm öğrencilerimiz katılabilir. Mülakatlar gün boyu Kütüphane Toplantı Odasında (zemin kat) gerçekleştirilecektir. Başvurular https://www.aspilsan.com/kurumsal/kariyer/ adresine 9 Mart 2022 Çarşamba 17:00’a kadar yapılmalıdır. Sisteme başvurusunu yapan adaylar ( 3. ve 4. sınıf ve lisansüstü) özgeçmişlerini eda.savas@aspilsan.com  adreslerine de gönderebilirler.

Mesleki ve kişisel gelişimize katkı sağlayacak olan etkinliğimize sizleri davet eder, başarılı ve sağlıklı günler dileriz.