Çift Ana Dal / Yan Dal Programları

YAN DAL PROGRAMI

Kendi bölümünün lisans programını başarı ile yürüten öğrencilerin ilgi duydukları başka bir dalda bilgilenmelerini sağlamak amacıyla Yan Dal uygulaması yapılır. Yan Dal Programına başvurularda İYTE Yan Dal Programı Yönergesi ve başvurulacak bölümün özel şartları gözönünde bulundurulur.

İYTE Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Yan Dal için başvurabileceği bölümler;

Mühendislik Fakültesi: Makina, Kimya, Bilgisayar Müh.

Fen Fakültesi: Fizik, Kimya, Matematik, MBG bölümleri

İYTE YAN DAL PROGRAMI YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇİFT ANA DAL PROGRAMI

Kendi bölümünün lisans programını başarı ile yürüten öğrencilerin ilgi duydukları başka bir dalda bilgilenmelerini sağlamak amacıyla Çift Ana Dal uygulaması yapılır. Çift Ana Dal Programına başvurularda İYTE Çift Ana Dal Programı Yönergesi ve başvurulacak bölümün özel şartları gözönünde bulundurulur.

İYTE Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Çift Ana Dal için başvurabileceği bölümler;

Mühendislik Fakültesi: Elektronik ve Haberleşme Müh, Kimya Müh.

Fen Fakültesi: Fizik, Kimya, MBG bölümleri

İYTE ÇİFT ANA DAL PROGRAMI YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.