2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında açılacak olan öğrenci alımı döneminde Enerji Mühendisliği Yüksek Lisans Program’ına yapılacak başvurular hakkında

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı için Enerji Mühendisliği Yüksek Lisans Program’ına öğrenci alınacaktır. Başvurular 28.12.2020 ile 08.01.2021 (mesai saati sonu) tarihleri arasında alınacak olup, adayların Mühendislik, Fen ve Mimarlık alanlarından birisinden lisans derecesine sahip olması gerekmektedir.

Öğrenci alımı başvurularının değerlendirilme şekli “Online Mülakat” olup, mülakatların tarihi 15 Ocak 2021 ve başlangıç saati 10:00 olarak belirlenmiştir. Mülakatlar Microsoft Teams platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Her aday için mülakatın yapılacağı tam saat ve Microsoft Teams bağlantı linki adayların kayıt sırasında verdikleri e-posta adreslerine mülakat başlangıç saatine kadar gönderilmiş olacaktır.

Detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşılabilir: