2023-24 Eğitim Dönemi Mezuniyet Programı

2023-24 Eğitim Dönemi itibari ile Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programından mezun olan öğrencilerimiz için hazırlanan Mezuniyet Programı İYTE Şenlik Alanında gerçekleştirildi. Büyük bir özveri ve gayret ile mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Enstitü Mezuniyet Programı öncesinde bölüm için yapılan ve Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz törende; bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine ödüllerini ve diğer öğrencilerimize dönem içi başarılarından dolayı onur-yüksek onur belgelerini takdim ettik. MMO İzmir Şubesi’nin nazik katılımları için teşekkür eder ve öğrencilerimize kendilerine verilen “Mühendislik Yemini”ne uygun bir meslek hayatıyla bir ömür boyu başarı ve mutluluklar dileriz.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı